Friday, July 25, 2014

Updated hadiah di akhir ramadhan

free sample dari huggies...nak jugak leh isi form kat laman web huggies malaysia
 
hamper rm30 dari contest rexona...
 
jersi sepanyol dari contest sms maggi...selamat disedekahkan kpd suami pengasuh anak sbb encik suami dah ada jersi ni

ronasutra dari majalah pa&ma...leh la wat raya tp malangnya masa dapt tu bedak dah tumpah dan bercampur2
 

contest share FB Kopiko Malaysia...minum kopi L.A Coffee lah raya ni...
 
keychain dari FRIM...masa nunggu kat airport aritu di minta lah jawab survey...dapatlah benda lah ni....

dan lagi satu dah terima cek RM100 dari Yeo's ....tapi gambar lupa nak snap....

syukur sgt dengan rezeki yg ada...Alhamdulillah....

teruskan usahan untuk next contest :) 

Friday, July 18, 2014

Takziah MH17

Di bulan yang mulia ini...di saat kita bakal menyambut lebaran...satu perkhabaran duka telah kita terimaa...dimana pesawat kita MH17 telah terhempas dan mengorbankan 295 penumpang dan anak kapal...semoga keluarga yang terlibat tabah menghadapi dugaan ini...TAKZIAH

Wednesday, July 9, 2014

Tonggak Utama Pasukan Jerman | German 7 vs Brazil 1

Topik hangat pagi ni.....jerman layak ke final world cup....jerman menang sbb ada pemain bola sepak ni....kalu tak xdenya german nk kenduri gol....Alif pakai romper German...x nmpk sgt....free gift dari nestle cerelec...kn beli 2 kotak baru dapat...romper ni dah siap di attach kt kotak..

p/s: saje nk gurau pg2 ramadhan ni....sy x minat bola....