Friday, April 25, 2014

Hari penyampaian hadiah | yeo's 80 days drink to cash

Cam hari penyampaian hadiah kat sekolah dulu le pulak bunyinya....Contes kali ni mmg cepat dapt hadiah...x abis lg dah beri hadiah...x sampai pun sbln dpt kol suh amik hadiah....teruja beb...mana pernah disambut bgini. Slalunya pos x pun kutip kt ofis diaorg....diberitahu tempat event tu kat espresso lab lowyat...adoi...dah zaman berkurun2 x pg...last igt zaman blajar dulu tu pun lalu je pun...ahahhaah...

Gigih g cari dulu lokasi kejadian seminggu sblm event....jumpa pun....so senang la nak datang. Event buat hari keje....mmg hampes tul....rugi cuti oooo...tp sbb ipadnya pasal....redha jer lah....

Saya datang awal sama encik suami dan faiha....anak manja ni mana leh tinggal....da la melalak masa event tu.....potong mood mama yg tgh teruja nk amik hadiah......dah masuk dlm punyalah ramai wartawan dan blogger....x padan dgn tempat...sempit ooo...sgt x selesa...l....masa majlis tu kena tayang la muka sehabis manis sambil layan wartawan suh beraksi segala mcm...hahaah...lawak pun ada...malu pun ada....

Pas majlis collect hadiah....nak pg mkn...lapar ooo x sarapan pg ag...tgk2...tinggal mi grg jer......mkn je lah....dgn tempat duduk yg x berapa.banyak...berdiri je lah....dah alang2 free kan order lah kopi mahal2...hahaha...nak beli sndiri pun pkir berpuluh kali....ni lah masanya bantai minim....sblm balik rembat banyak2 air kotak yeo's free....boleh la join lagi...rugi beg kecik leh amik sikit jer....ok lain kali bawak tote bag yer...

Tu lah citernya....layan gambar la pulak..

Tuesday, April 22, 2014

Ingatkan 2 ajer...rupa2nya 3!!! | Peraduan Nescafe Rezeki Tahun Baru

Syukur yang teramat dengan rezeki tambahan ini....mmg x disangka2 sbb aritu cek naik 2 nama jer....so lepas tu abaikan jelah...mmg dah tak cek pun lps tu....kata hantar 4 borang jer...agak mustahil untuk nak kena semua kan....so mmg dah x tgk dah kepitusan.....tunggu dapat cek je....

Tup2 bila cek sampai...eh...eh...eh...bila masa pulak nama en suami menang kali kedua?mmg tak caya lah masa anak sedare kate sampul surat yg sama...cek sampai kat kg...tu yg x caya bile diberitahu....bila anak sedarw hantar gambar baru caye....

Gigih pg semak balik result....sdgkan dah lama dah kuar....xpe...utk rekod...rupanya menang hari berlainan...

Monday, April 14, 2014

Hasil contest | cash $$$

Syukur....rezeki tak pernah putus....akhirnya cek yg ditunggu sampai jgk....separuh utk guna beli BP dan selebihnya utk tabungan....yang encik suami belum nampak bayang... x ingat guna alamat mana....samada sini atau di kpg....sabarrr

Untuk makluman ini adalah hasil contest nescafe tahun baru (lupa tajuk betul nya). Ini adalah kali kedua sy menang dengan nestle.